Sonja, Sales Executive, EasyFairs Finland Oy

Ennen akatemiaa..

Sonja haki akatemiaan ammattikorkeakouluopintojen loppuvaiheessa, sillä hän halusi saada lisää kokemusta B2B-myynnistä. Myyntityö oli jo pitkään tuntunut omalta, mutta Sonja kaipasi eritoten B2B-kokemusta lisää. Hän oli aikaisemmin työskennellyt opiskelujen ohessa myynnin, markkinoinnin ja pr:n parissa. Nähtyään ilmoituksen akatemian avoimesta harjoittelupaikasta kesäloman aikaan, päätti nuori nainen hakea paikkaa ja myös saada sen. Ahkera työ palkittiin ja harjoittelupaikka avautui syksylle kahden muun akatemialaisen kanssa.

Akatemiassa..

Sonja toteutti monenlaisia asiakasprojekteja jakson aikana: ”Akatemiajakson aikana pääsin kontaktoimaan niin monenlaisia kohderyhmiä, että enää ei jännitä soittaa kenellekään. Projekteja tein laidasta laitaan erilaisilla lähestymistavoitteilla. Monipuolisten päivien vuoksi aika ei todellakaan käynyt pitkäksi syksyn aikana. Lisäksi viikoittainen valmennus tuki tekemistä ja oli hienoa huomata, miten jakson aikana kehittyi myyntityössä valtavasti.”

Akatemiajakson jälkeen..

Jakson jälkeen Sonja pääsi työpaikkaan, joka tuntui omalta. ”Olin innostunut ja kiinnostunut tapahtuma-alalla työskentelystä ja olikin hienoa, kun pääsin töihin Easy Fairsille. Aluksi toimin Sales Coordinatorina ja kokemuksen kartuttua, pääsin haastavampiin Sales Executiven tehtäviin. Akatemiajakson oppeja pääsen hyödyntämään joka päivä nykyisessä työssäni.”

”Niille jotka pohtivat hakemista akatemiaan, sanoisin, että HAE! Haasta itsesi ja hyppää mukavuusalueen ulkopuolelle, voit yllättyä positiivisesti. Myös niille, jotka jo tietävät, että myyntityö on oma juttu, akatemiajakso opettaa valtavasti. Meillä oli mukava porukka, jossa oli motivoitunut ja ahkera ilmapiiri. Huomasi, että jokainen oli täysillä tässä mukana.”

Kiinnostuitko Helsinki Sales Academyn tarjoamasta valmennusjaksosta? Katso lisätietoja täältä ja hae meille b2b-myynnin harjoittelijaksi.