Sales Team Competence

Varmista myyntitiimisi kilpailukyky!

Tiedätkö, miten hyvin myyntitiimisi osaa ne tiedot ja taidot, jotka tulevaisuuden toimintaympäristö edellyttää? Sales Team Competence on palvelu, jossa selvitetään myyntitiimin kilpailukykyä nykyisessä toimintaympäristössä. Palvelun avulla varmistat, että keskityt tiimisi kehittämisessä oikeisiin asioihin.

Autamme tunnistamaan tiimisi vahvuudet, haasteet sekä mahdollisuudet laajan kokemuksemme avulla. 

 

Autamme tunnistamaan myyntitiimisi vahvuudet ja kehityskohteet. Saat kattavan analyysin myyntitiimisi kokonaistilanteesta, mutta myös siitä, missä yksilötasolla mennään. Näin varmistat, että keskityt myyntitiimisi kehittämisessä oikeisiin asioihin!

Analyysin lisäksi tarjoamme konkreettisia toimenpide-ehdotuksia ja tuloksekkaasti toteutettavissa olevia ratkaisuja, joiden myötä tiimisi kompetenssi kasvaa.

Lopputuloksena on selkeä suunta, johon halutaan yhdessä edetä. Autamme sinua rakentamaan voittavan myyntitiimin paremman myynnin puolesta.

Palvelu sisältää sopimuksen mukaan:

  • Aloituspalaveri
  • Johdon haastattelut web-pohjaisella kyselyllä
  • Asiakkaiden haastattelut
  • Myyntitiimin testauksen digitaalisella osaamistasotestillä
  • Tulosten analysointi, läpikäynti ja konkreettiset toimenpide-ehdotukset
  • Päätöspalaveri

Kiinnostuitko?

Voit ottaa yhteyttä joko soittamalla tai täyttämällä alla olevan lomakkeen, niin olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavaa arkipäivänä. Olli Syvänen, puh. +358 50 563 8430.