New Business Hunter

Sytytkö myynnistä ja haluat kehittyä siinä entistä paremmaksi käytännönläheisen ja palkallisen työharjoittelun merkeissä? Jos paikka rennossa työympäristössä huippujen työkavereiden kanssa ja ammattitaitoisen myyntivalmennuksen parissa kiinnostaa, hae meille!

Etsimme korkeakoulusta vastavalmistunutta tai valmistumassa olevaa henkilöä, jonka sydän sykkii myynnille. Valitulla henkilöllä tulee olla halu oppia uutta ja lisäksi hänen tulee olla kiinnostunut suomalaisesta liike-elämästä sekä sen kehittämisestä.

Helsinki Sales Academyn valmennusjakso on käytännönläheinen, jonka aikana tulet työskentelemään osana nuorekasta B2B-myynti- ja markkinointitiimiä. Neljän kuukauden aikana saat kattavaa koulutusta B2B-myynnin tekniikoista sekä relevanttia työkokemusta alalta. Tulet tekemään uusasiakashankintaa aina prospektoinnista asiakastapaamisiin asti. Tulet toteuttamaan asiakasyritysten toimeksiantoja, mutta myös akatemian omia myyntiprojekteja. Lisäksi pääset verkostoitumaan yritysjohtajien kanssa tapahtumiemme kautta.

Harjoittelujakson päätteeksi sinulla on mahdollisuus napata työpaikka. Vanhoista akatemialaisista noin 95 % on saanut jakson jälkeen työpaikan joko meiltä, asiakkailta tai yhteistyökumppaneilta. Akatemialaisia on työllistynyt eri toimialoille erilaisiin yrityksiin esimerkiksi Alma Media Oyj:lle, Oy Site Logic Ab:lle, Easyfairs Finland Oy:lle sekä Oy Academic Work Suomi Ab:lle. Työpaikka vaatii kuitenkin näyttöjä harjoittelun aikana, jotta voimme suositella sinua eteenpäin!

 

Olet etsimämme henkilö, mikäli

 • Myyntityö on intohimosi ja haluat kehittyä myyntityön ammattilaiseksi
 • Sinulla on halua onnistua, etkä pelästy haastaviakaan projekteja
 • Olet energinen, oma-aloitteinen, aktiivinen ja ahkera
 • Sinulla on vahvat sosiaaliset taidot ja kyky kommunikoida yritysten päättäjien kanssa
 • Osaat pitää langat käsissäsi paineenkin alla
 • Sinulle on kertynyt jonkin verran työkokemusta esimerkiksi myynnin tai asiakaspalvelun parista

 

Helsinki Sales Academy tarjoaa

 • Mahdollisuuden tulla rekrytoiduksi Helsinki Sales Academyn yhteistyöyritykseen tai muuhun mielenkiintoiseen yritykseen harjoittelujakson päätyttyä
 • Haastavia ja monipuolisia myynti- ja markkinointiprojekteja
 • Erinomaisen mahdollisuuden verkostoitua ja saada tärkeitä tulevaisuuden kontakteja
 • Viikoittaisen myyntivalmennuksen
 • Nuorekkaan ja joustavan työyhteisön

 

Kyseessä on neljä kuukautta kestävä kokopäivätyö Helsingin Arabianrannassa. Lisätietoja tehtävästä antaa CEO Anniina Hellman, puh. 050 595 4481.

Kannattaa myös liittyä Helsinki Sales Academyn ylläpitämään Sales Career Finland -LinkedIn-ryhmään, jossa on vinkkejä niin B2B-myynnin työpaikoista, kuin ideointia tuloksellisesta myynnistä. Ryhmässä käydään avointa keskustelua myyjien kesken, jaetaan ajankohtaisia julkaisuja myynnistä sekä kerrotaan hyödyllisistä alan tapahtumista. Tervetuloa mukaan!