Etsitkö uusia myynnin ammattilaisia?

Sales Career -rekrytointipalvelu on B2B-myynnin suorarekrytointeihin erikoistunut palvelu. Tunnemme alan monipuolisesti ja pystymme tarjoamaan vuosien ammattitaidon sekä laajat verkostot rekrytointiprosessiin. Säästä aikasi ydintekemiseesi, me etsimme juuri teille sopivat myynnin ammattilaiset. Lue, mitä aikaisemmat asiakkaat meistä sanovat referenssit.

Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus B2B-myyjien suorarekrytoinneista eri toimialoille. Tunnemme alan monipuolisesti ja pystymme tarjoamaan laajat verkostot rekrytointiprosessiin.

 

 Kun ulkoistat myyjärekrytointisi meille, sinulla on mahdollisuus fokusoida oma aika ja energia ydintekemiseesi. Meidän ydinosaamista on tuoda yhteen yritys ja sopiva myynnin huippuosaaja. Meillä on käytössämme laajat verkostot ja kanavat rekrytointiprosessiin, joiden kautta tavoitamme niin aktiiviset kuin passiiviset työnhakijat. Takaamme, että löydämme juuri teille sopivat myynnin huippuosaajat!

 

 

 Väärän ihmisen valinta voi käydä hyvinkin hintavaksi. Kun uskot rekrytoinnin ammattilaisen käsiin, vältyt virherekrytoinneilta. Olemme ammattitaitoinen rekrytointikumppani ja prosessi etenee aina sovitussa aikataulussa. Pystymme starttaamaan rekrytointiprosessin pääsääntöisesti heti seuraavana arkipäivänä toimeksiannon saannista. Rekrytointiprosessi toteutetaan yhdessä sovittujen askelmerkkien mukaan. Meille on tärkeää pitää sekä rekrytoiva yritys että hakijat ajan tasalla prosessin eri vaiheista ja niiden etenemisestä. Haluamme rakentaa yhdessä asiakkaan kanssa positiivista työnantajamielikuvaa. 

 

 Palvelu sisältää sopimuksen mukaan:

Rekrytoinnin suunnittelu ja johtaminen, hakijaprofiilin laadinta

Mahdollisen työpaikkailmoituksen laadinta ja julkaisu 

Potentiaalisten kandidaattien etsintä eri kanavista ja verkostoista

Kandidaattien kontaktointi, haastattelut ja taustaselvitykset

Yhteydenpito kandidaatteihin läpi projektin

Kandidaattien esittely asiakkaalle

Lisäpalvelut:

Caliper -persoonallisuustestaus ja/tai Universal Sales Skills Audit -osaamistasotesti

Myynnin valmennuspäivä Sales Career- rekrytointipalvelun kautta valitulle henkilölle

 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavaa arkipäivänä.