Akatemiajakso

Käytännönläheinen valmennusjakso

Helsinki Sales Academy on työllistänyt myynti- ja markkinointiakatemiassa harjoittelijoita yli 10 vuoden ajan. Akatemian ajatus oli ja on edelleen myös yhteiskunnallinen – tuottaa maahan parempia osaajia ja toisaalta myös parantaa myyntialan mainetta. 

Vuosien aikana harjoittelijoita on valmistunut akatemiasta jo yli 160. Käytännönläheinen, 3-4 kuukautta kestävä akatemiajakso on opiskelunsa päättäville, urasta myynnin ja markkinoinnin parissa kiinnostuneille nuorille erinomainen väylä kohti myyntiuraa. Akatemialaisten uratarinoita löydät täältä.

Helsinki Sales Academy tarjoaa

  • Viikoittaisen myyntivalmennuksen 
  • Monipuolisia ja haastavia työtehtäviä
  • Harjoitteluajan palkan
  • Nuorekkaan ja kannustavan työyhteisön, jossa sinun näkemyksiäsi arvostetaan
  • Erinomaisen mahdollisuuden verkostoitua ja saada tärkeitä tulevaisuuden kontakteja

Valmennusjakson jälkeen..

Akatemialaisista noin 95 % on saanut jakson jälkeen työpaikan joko meiltä, asiakkaalta tai yhteistyökumppaneilta. Akatemialaisia on työllistynyt eri toimialoille erilaisiin yrityksiin esimerkiksi Atos IT Solutions and Services Oy:lle, Orbis Oy:lle, Optiscan Oy:lle, Alma Media Oyj:lle, Oy Site Logic Ab:lle ja Easyfairs Finland Oy:lle. Työpaikka vaatii kuitenkin näyttöjä harjoittelun aikana, jotta voimme suositella sinua eteenpäin!

Lue lisää B2B-myynnin valmennusjaksosta täältä.

Lue lisää B2B-markkinoinnin valmennusjaksosta täältä.

Kiinnostuitko hakemaan akatemiaan?

Akatemiaan on jatkuva haku. Voit jättää hakemuksen ja CVsi sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@helsinkisalesacademy.fi.

Kannattaa myös liittyä Helsinki Sales Academyn ylläpitämään Sales Career Finland -LinkedIn-ryhmään, jossa on vinkkejä niin B2B-myynnin ja markkinoinnin työpaikoista, kuin ideointia tuloksellisesta myynnistä. Tervetuloa mukaan!