Jenni, Sales Manager, Helsinki Sales Academy

Ennen akatemiaa..

Jenni haki Helsinki Sales Academyn valmennusjaksolle netistä löytämänsä innostavan ilmoituksen perusteella. Harjoittelu oli osa koulun viimeistä harjoittelujaksoa. Tullessaan Akatemialle Jenni suoritti viimeisiä opintoja Haaga-Heliassa myyntityön tradenomikoulutuksessa.

Akatemiassa..

Akatemian koulutuksista Jenni on saanut paljon käytännön vinkkejä konkreettisten harjoitusten myötä. ”Neuvottelujen harjoittelemisesta on ollut paljon hyötyä, sillä harjoituksissa joutui oikeasti menemään oman mukavuusalueen ulkopuolelle ja siinä oppi paljon. Sitä kautta tuli rohkeutta lisää.” Myös puhelintyökokemusta Jenni kartutti ja kehittyi siinä entisestään. Jennin mukaan Akatemian harjoittelusta saa käytännön vinkkejä sekä varmuutta omaan työskentelyyn. ”Kun saa palautetta omasta suoriutumisesta, ymmärtää paremmin omat kehityskohteensa.” Harjoitukset toivat Jennille paljon lisää itseluottamusta. ”Itsestään oppii, että ei välttämättä tiennyt osaavansa jotakin asiaa.”

Akatemiajakson jälkeen..

Harjoittelun ollessa vielä käynnissä Helsinki Sales Academyllä avautui myyntipäällikön paikka ja Jenniltä kysyttiin, haluaisiko hän osallistua hakuun. Jenni otti haasteen vastaan ja lähti mukaan hakuprosessiin. Nopeasti urallaan edennyt nuori nainen valittiin myyntipäällikön tehtävään. ”Koko ajan on tekeminen päällä, päivät menevät nopeasti.” Jennin mielestä on hienoa, kun tavoitteet ovat selkeät. Parasta on, kun pääsee näkemään ja olemaan tekemisissä erilaisten ihmisten kanssa. Päivät vaihtelevat paljon, eikä  kahta samanlaista päivää ole.

Akatemian harjoittelua Jenni suosittelee: ”Kannattaa hakea, sillä jakson aikana saa monipuolisesti tehdä kaikkea. Siinä lähtee mahdollinen luurikammokin pois, jos nyt semmoinen sattuu olemaan. Ja asiakaskäynneillä pääsee näkemään sen toisenkin puolen myynnistä.”

Kiinnostuitko Helsinki Sales Academyn tarjoamasta valmennusjaksosta? Katso lisätietoja täältä ja hae meille b2b-myynnin harjoittelijaksi.