Sander, New Business Hunter, Helsinki Sales Academy

Ennen akatemiaa…

Sander haki akatemiaan syksyllä 2018 suorittaakseen tradenomitutkintoonsa kuuluvan työharjoittelun. ’’Tutkin erilaisia työharjoittelumahdollisuuksia Haaga-Helian työpaikkaportaalin kautta. Minulle oli kertynyt monipuolista kokemusta B2C-myynnistä ja halusin päästä kehittymään erityisesti yritysmyynnin puolella. Huomasin Helsinki Sales Academyn ilmoituksen avoimesta harjoittelupaikasta ja kiinnostuin heti, koska se tarjosi mahdollisuutta oppia käytännönläheisesti ja monipuolisesti B2B-myyntityöstä’’, Sander kertoo.

Akatemiassa…

Akatemiajakson aikana Sander toteutti monenlaisia asiakasprojekteja useille eri toimialoille. Antoisimmaksi projektiksi hän mainitsee eräälle oppilaitokselle toteutetun uusasiakashankintaprojektin, joka ylitti asiakkaan odotukset täysin.

Sander kertoo saaneensa valtavasti oppia Akatemian perustajan Olli Syväsen säännöllisestä myyntivalmennuksesta ja teoriaopetuksesta. ’’Kehityin myyntityössä todella paljon. Opin B2B-myyntiprosessista ja sen jokaisen vaiheen tärkeydestä, puhelinkommunikoinnista, myyntitapaamisissa toimimisesta sekä asiakasprojektien myötä laajasti eri toimialoista’’, hän toteaa.

Akatemiajakson jälkeen…

Hyvin menneen akatemiajakson jälkeen Sander jäi HSA:lle vakituiseksi työntekijäksi vastaamaan asiakasprojekteista, jonka ohella hän tekee myös akatemian omaa myyntiä. ’’Se, että saan joka päivä haastaa itseäni ja kehittyä lisää, on parasta. Tulevaisuutta ei voi ennustaa, joten saa nähdä minne elämä vie. Tiedän kuitenkin myyntityön olevan vahvasti minun juttuni’’, hän kertoo. Sander kannustaa rohkeasti jokaista B2B-myynnistä kiinnostunutta hakemaan akatemiajaksolle, sillä jakso antaa loistavat eväät myynnin uralle!

Kiinnostuitko Helsinki Sales Academyn tarjoamasta valmennusjaksosta? Katso lisätietoja täältä ja hae meille b2b-myynnin harjoittelijaksi.