Jenna, Sales Representative, Wunder Finland Oy

Ennen akatemiaa..

Loppuvuonna 2017 Jenna etsiskeli ammattikorkeakouluopintojen loppuvaiheeseen sopivaa harjoittelupaikkaa.Hän oli toiminut monipuolisissa B2C-myynnin rooleissa, mutta nyt toiveena oli oppia uutta nimenomaan B2B-myynnistä. Jenna edustaa myyjänä niin sanottua hunter-persoonaa, joka motivoituu tavoitteista ja eritoten uusasiakashankinnasta. Tämän vuoksi Helsinki Sales Academyn harjoittelu osui nappiin toiveiden suhteen.

Jennalla oli päättäväinen asenne – hän halusi saada hakemansa harjoittelupaikan ja siinä myös onnistui. Akatemiajakson hän starttasi tammikuussa 2018 intoa puhkuen muun tiimin kanssa. ”Kevään porukka oli mahtava, sillä vaikka olimme kaikki erilaisia, meillä oli yhdessä hyvä tekemisen meininki. Uskon, että näistä ihmisistä jää ystävyyssuhteita vielä vuosien päähän.”

Akatemiassa..

Kevät piti sisällään monenlaisia projekteja, joista erityisesti jäi mieleen yksi: ”Toteutin eräälle oppilaitokselle uusasiakashankintaprojektin, jossa sovin tapaamisia potentiaalisten yhteistyöyritysten kanssa. Projekti yllätti kaikkien odotukset ja tapaamisia saatiin sovittua ennätysmäärä. Itsevarmuus kasvoi kaikissa projekteissa, mutta erityisesti tämän superonnistumisen johdosta. Lisäksi harjoittelusta jäi mieleen Helsinki Sales Academyn järjestämä Sales Morning -tapahtuma. Oli mahtavaa päästä osaksi ison business -tapahtuman järjestämistä. Uskon, että niistäkin opeista on hyötyä tulevaisuudessa.”

Akatemiajakson jälkeen..

Jenna oli asettanut tavoitteeksi onnistua harjoittelussa niin, että nappaa sen päätteeksi itselleen koulutusta vastavan työpaikan. Jakson lähestyessä loppuaan, tehokkaalla ja tekevällä Jennalla olikin useampi työhaastattelu käynnissä. Lopulta Jennalle löytyi sopiva paikka Wunder Finland Oy:ltä, joka tarjoaa digitaalisia palveluratkaisuja. 

Wunderille päästyään Jenna tunsi olevansa kotona: "Wunder on kaikkea, mitä olin tulevaisuuden työpaikalta toivonut. Minua rohkaistaan koko ajan kehittämään ja haastamaan itseäni. Ihmiset ovat mitä parhaimpia ja kulttuurimme Wunderilla on mitä mahtavin. ICT-ala ei ole minulle entisestään tuttua, jonka takia pääsen jatkuvasti oppimaan uutta ja tiedän kehittyväni päivä päivältä paremmaksi myyjäksi. On tärkeää, että saa tehdä asioita omaan tahtiin, mutta myös saada kysyä apua aina, kun sitä tuntee tarvitsevansa. Ilman Helsinki Sales Academya en olisi unelmatyössäni ja siitä saan kiittää toimitusjohtaja Anniina Hellmania."

Kiinnostuitko Helsinki Sales Academyn tarjoamasta valmennusjaksosta? Katso lisätietoja täältä ja hae meille b2b-myynnin harjoittelijaksi.