Anja, Markkinointiassistentti, Nordic Progress

Ennen akatemiaa..

Anja oli kautta aikojen ensimmäinen markkinoinnin akatemialainen. Hän aloitti Helsinki Sales Academyllä syksyllä 2016. Anja oli tehnyt uraa jonkin aikaa jo toisaalla, mutta halusi vahvistaa erityisesti B2B osaamistaan ja googlettamalla löysi B2B Sales Trainee paikan. Hän päätti hakea sitä ja astua pois mukavuusalueelta. Asiat johtivat toiseen ja lopulta Anja aloittikin B2B Marketing Traineena vahvistaen näin Helsinki Sales Academyn myynti- ja markkinointitiimiä.

Akatemiassa..

Akatemiajakson aikana Anja pääsi mukaan muun muassa tapahtumien järjestämiseen, sosiaalisen median markkinointiin, markkinoinnin automaation käyttöönottoon sekä myös myyntityöhön. ”Tehtäväkenttä oli mielestäni monipuolinen. Oli hienoa päästä mukaan markkinoinnin automaation käyttöönottoon sekä ensimmäisten konkreettisten toimien tekemiseen. Opin kaikkineen paljon uutta jakson aikana sekä pääsin hyödyntämään jo olemassa olevaa osaamistani. Erityisesti minulle jäi jaksosta mieleen hyvä porukka ja se, että pääsi todella tekemään itse työtä”, Anja kertoo.

”Oli hienoa olla ensimmäinen markkinoinnin akatemialainen ja päästä mukaan osaksi nuorekasta tiimiä. Meillä oli hyvä porukka ja kannustava yhteishenki. Kannustan hakemaan, sillä jakson aikana pääsee paitsi olemaan monenlaisessa mukana, se myös avaa monia mahdollisuuksia.”

Kiinnostuitko Helsinki Sales Academyn tarjoamasta markkinoinnin valmennusjaksosta? Katso lisätietoja täältä ja hae meille b2b-markkinoinnin harjoittelijaksi.