Referenssit

"Helsinki Sales Academy on toiminut jo pidempään kumppaninamme B2B-myyjien rekrytoinneissa. Heidän avulla olemme löytäneet hyviä kandidaatteja sekä sitä kautta tehneet oikeita valintoja rekrytointiprosessin lopussa. Rekrytointikumppanina Akatemia on luotettava ja ammattitaitoinen. Rekrytointien lisäksi olemme toimineet useampana vuonna Sales Morning -tapahtumassa yhteistyökumppanina."

- Tanja Sepponen, HR and Office Manager, Pitney Bowes Oy

 

"Minusta hakuprosessi meni kaikin puolin sujuvasti ja siinä aikataulussa, kun luvattiin. Helsinki Sales Academy toi kiitettävästi esiin haastattelussa työtehtävään ja kohdeyritykseen liittyvät asiat, jotka vain vahvistuivat, kun olin kohdeyrityksessä haastateltavana. Suosittelen!"

- Janne, Account Manager, konttorikoneiden ja -laitteiden tukkukauppa

 

”Olin erittäin tyytyväinen rekrytointiprosessiin. Kaikki sujui mutkitta ja vaivattomasti. Erityisen hyvänä pidin Helsinki Sales Academyn tilannetiedottamista: tiesin koko ajan missä mennään ja mitä oli tulossa, vaikka prosessia edistettiin kesälomakautena.” 

- Valtteri, asiantuntijamyyjä, digitaaliset ratkaisut & konseptit

 

”Rekrytointiprosessi sujui mutkattomasti. Siinä ei ollut monia raskaita vaiheita, mutta silti prosessista tuli luotettava kuva. Olin koko ajan kartalla siitä, miten prosessi etenee ja olinkin iloisesti yllättynyt, kun valinta paikasta tuli niin nopeasti haastatteluni jälkeen. Pääsin todella ihanaan työpaikkaan, jossa pääsen kehittämään omaa osaamistani.”

- Annika, myyntiassistentti, konttori -ja myymäläkalusteiden myynti