Sales Career -rekrytointipalvelu

Etsimme juuri sinulle sopivat ammattilaiset!


Helsinki Sales Academyn rekrytointipalvelu on B2B-myynnin ja -markkinoinnin ammattilaisten rekrytointiin keskittynyt palvelu. Tunnemme alan monipuolisesti ja pystymme tarjoamaan vuosien ammattitaidon sekä laajat verkostot rekrytointiprosessiin.

Helsinki Sales Academy auttaa mielellään löytämään parhaat kandidaatit useiden ilmoituskanavien, CV-pankkien, sosiaalisen median sekä suorien kontaktointien avulla. Mitä vaativampi positio ja toimiala, sitä todennäköisemmin suosittelemme etsimään kandidaatteja myös passiivisten hakijoiden joukosta. Haluamme, että oikeat henkilöt ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

 

AMMATTITAITO

Rekrytointi on aina kriittinen toimenpide yritykselle. Rekrytoinnin ulkoistaminen voi usein tuntua siltä, että päästää langat liiaksi pois omista käsistään. Helsinki Sales Academyssä rekrytoinneista vastaavat henkilöt, jotka ovat itse työskennelleet vuosia myynnin ja markkinoinnin parissa ja tekevät sitä edelleen. Tämän avulla varmistetaan, että rekrytoinnissa on aina ajantasaiset tiedot. Meille niin asiakas kuin kandidaatitkin ovat tärkeitä ja siksi panostamme hakijakokemukseen ja pyrimme välittämään hakijoille mahdollisimman hyvää työnantajamielikuvaa. Haastattelut toteutetaan johdonmukaisesti ja jokainen kandidaatti on tasa-arvoisessa asemassa.

 

LUOTETTAVUUS

Helsinki Sales Academy on luotettava kumppani. Rekrytointiprojekti toteutetaan yhdessä sovittujen askelmerkkien mukaan. Tärkeä tavoite on pitää sekä rekrytoiva yritys että hakijat ajan tasalla prosessin eri vaiheista ja niiden etenemisestä. Tavoitteena on rakentaa yhdessä asiakkaan kanssa positiivista työnantajamielikuvaa. Hakijaviestintä on meille tärkeää ja jokainen kandidaatti saa meiltä vähintään sähköpostin tai puhelinsoiton. Toimimme hakijoiden suuntaan täsmällisesti ja luotettavasti. Pyrimme antamaan myös palautetta hakijoille, jotka ovat käyneet haastattelussa, mutta eivät päässeet jatkoon.

 

JOUSTAVUUS

Helsinki Sales Academy on ketterä toimija ja rekrytointiprosessi etenee sovitussa aikataulussa. Pystymme starttaamaan rekrytoinnin pääsääntöisesti heti seuraavana arkipäivänä toimeksiannon saannista. Rekrytointiin on kuitenkin hyvä varata kaikkineen aikaa 2-3 kuukautta, sillä alkuvalmistelut, hakuaika, haastattelut, mahdolliset testaukset ja irtisanomisajat vievät oman aikansa. Kannattaa siis aloittaa hakuprosessi ajoissa.

 

HENKILÖKOHTAISUUS

Helsinki Sales Academyssä jokainen hakemus käsitellään henkilökohtaisesti eikä hakijoille lähde automaattiviestejä, sillä arvostamme jokaista hakijaa yksilönä. Meillä myöskään kone ei tee ennakkokarsintaa tiettyjen ennalta määriteltyjen sanojen perusteella, vaan jokainen hakemus tarkastellaan läpi yksilöllisesti asiantuntijan toimesta. Koska etsimme asiakasyrityksen tiimiin aina sopivinta osaajaa, haluamme nähdä hakijoiden persoonan CV:n takana, ja tähän eivät automaatiot pysty.

 Palvelu sisältää sopimuksen mukaan:

 • Rekrytoinnin suunnittelu ja johtaminen
 • Työpaikkailmoituksen laadinta ja julkaisu eri kanavissa
 • Hakemusten vastaanotto ja esikarsinta
 • Potentiaalisten kandidaattien kontaktointi, haastattelut ja taustaselvitykset
 • Yhteydenpito kandidaatteihin läpi projektin Kandidaattien esittelyn asiakkaalle
   
  Lisäpalvelut:
 • Tarvittaessa Caliper -persoonallisuustestaus ja/tai Universal Sales Skills Audit- osaamisarviointi
 • Myynnin kertaus- tai valmennuspäivän Sales Career- palvelun kautta valitulle henkilölle
   

Jos etsit myyntitiimiisi junior-tekijää, kannattaa tutustua myös Akatemian toimintaan. Akatemiasta valmistuu kahdesti vuodessa lupaavia uusia myynnin sekä markkinoinnin ammattilaisia. Lue lisää täältä. 

Mikäli kaipaat neuvoja tai vinkkejä rekrytointiin, ole rohkeasti yhteydessä!


Lue lisää täältä. 

Ota yhteyttä

Anniina Hellman

Anniina Hellman

+358 50 595 4481