Sales Leading

Tehosta myyntiäsi laadukkaan liidauksen avulla!

Sales Leading -palveluratkaisussa kontaktoidaan laadukkaasti sekä tuloksekkaasti asiakkaan määrittelemä kohderyhmä puhelimitse. Palveluratkaisua voidaan hyödyntää tapaamisten sopimisen ja uusasiakashankinnan lisäksi esimerkiksi markkinatutkimuksiin, tilannekartoituksiin, tapahtumakutsuihin ja lipunmyynteihin. Asiakas voi halutessaan toimittaa kohderyhmän yhteystiedot tai vaihtoehtoisesti Helsinki Sales Academy voi etsiä ne yhdessä sovituin reunaehdoin.

LAATU

Lukuisista projekteista saadun palautteen perusteella laadukas puhelinyhteydenotto lisää positiivisella tavalla yrityksen tunnettavuutta valitussa kohderyhmässä ja sopii erinomaisesti tilanteisiin, joissa halutaan myynnin lisäksi tuottaa lisäarvoa henkilökohtaisella lähestymistavalla. Projektiluontoinen toimintamalli mahdollistaa usean tavoitteen eteenpäin viemisen samanaikaisesti ja lisäksi se tuottaa entistä laadukkaampaa uusasiakashankintaa.

RAPORTOINTI

Palveluratkaisu pitää sisällään muutakin, kuin vain sovittuja tapaamisia. Projektissa selvitetään yrityksen tuotteen tai palvelun kiinnostus halutussa kohderyhmässä ja lisäksi saadaan arvokasta markkinatietoa sekä kerättyä tulevaisuuden potentiaaleja jatkokontaktointia ajatellen. Saat kattavan raportin jokaisesta läpikäydyistä puhelinkeskustelusta. 

TOIMIALAT

Helsinki Sales Academy on vuosien varrella toteuttanut monenlaisia projekteja eri toimialoille kuten mainostoimistot, it-palvelut, ohjelmistokonsultointi, muu liikkeenjohdon konsultointi, kiinteistöjen siivous, messujen järjestäminen, arkkitehtipalvelut, hotellit, moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus, sähkötekninen suunnittelu ja kiinteistönvälitys.

Palvelu sisältää sopimuksen mukaan:

  • Starttipalaveri
  • Projektin johtaminen ja suunnittelu
  • Valitun määrän läpivietyjä puhelinkeskusteluja
  • Tapaamiset
  • Arvokasta markkinatietoa ja tulevaisuuden potentiaaleja
  • Raportoinnin kaikista läpiviedyistä keskusteluista
  • Puhelukustannukset 

Lisäksi Sales Leading -projektin starttia on mahdollista tukea erillisellä uutiskirjekampanjalla.