Sales Leading

Tehosta myyntiäsi laadukkaan liidauksen avulla!

Sales Leading on palveluratkaisu, jossa kontaktoidaan ennen kaikkea laadukkaasti, mutta myös tuloksekkaasti asiakkaan määrittelemä kohderyhmä puhelimitse. Asiakas voi halutessaan toimittaa kohderyhmän yhteystiedot tai vaihtoehtoisesti Helsinki Sales Academyn asiantuntijat voivat etsiä ne yhdessä sovituin reunaehdoin. Sales Leading -palvelu sopii sekä uusien asiakkaiden että jo olemassa olevien asiakkuuksien kontaktointiin.

Sales Leading -projektit toteutetaan aina niin, että lopputulos palvelee asiakasyrityksen strategisia tavoitteita. Palveluratkaisua voidaan hyödyntää tapaamisten sopimisen ja uusasiakashankinnan lisäksi esimerkiksi tapahtumakutsuihin, lipunmyynteihin, liidien etsintään, tilannekartoituksiin sekä markkinatutkimuksiin.

LAATU

Lukuisista projekteista saadun palautteen perusteella laadukas puhelinyhteydenotto lisää positiivisella tavalla yrityksen tunnettavuutta valitussa kohderyhmässä ja sopii erinomaisesti tilanteisiin, joissa halutaan myynnin lisäksi vaikkapa tuottaa lisäarvoa henkilökohtaisella lähestymistavalla. Projektiluontoinen toimintamalli mahdollistaa usean tavoitteen eteenpäin viemisen samanaikaisesti ja lisäksi se tuottaa entistä laadukkaampaa uusasiakashankintaa.

RAPORTOINTI

Sales Leading -palveluratkaisu pitää sisällään muutakin, kuin vain sovittuja tapaamisia. Projektissa selvitetään yrityksen tuotteen tai palvelun kiinnostus halutussa kohderyhmässä ja lisäksi saadaan arvokasta markkinatietoa, sovittuja tapaamisia sekä kerättyä tulevaisuuden potentiaaleja jatkokontaktointia ajatellen. Sales Leading -palveluratkaisu sisältää kattavan raportin jokaisesta läpikäydyistä puhelinkeskustelusta. 

TOIMIALAT

Helsinki Sales Academy on vuosien varrella toteuttanut monenlaisia projekteja aina myynninedistämiskampanjoista myynnin ulkoistamiseen asti monille eri toimialoille kuten:

mainostoimistot, muu liikkeenjohdon konsultointi, it-laitteisto- ja ohjelmistokonsultointi, urheiluvälineiden valmistus, muu rakennustekninen palvelu, messujen ja kongressien järjestäminen, viestintälaitteiden tukkukauppa, arkkitehtipalvelut, kiinteistöjen siivous, hotellit, moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus, sähkötekninen suunnittelu ja kiinteistönvälitys.

Palvelu sisältää sopimuksen mukaan:

  • Starttipalaveri
  • Projektin johtaminen ja suunnittelu
  • Valitun määrän läpivietyjä puhelinkeskusteluja
  • Mahdollisten lisätietosähköpostien lähetys asiakkaille
  • Tapaamiset
  • Arvokasta markkinatietoa ja tulevaisuuden potentiaaleja
  • Raportoinnin kaikista läpiviedyistä keskusteluista
  • Puhelukustannukset
  • Päätöskokous

Lisäksi Sales Leading -projektin starttia on mahdollista tukea erillisella uutiskirjekampanjalla. Uutiskirje suunnitellaan yhdessä Helsinki Sales Academyn kanssa. Helsinki Sales Academy toteuttaa kirjeen ja sen lähettämisen valitulle kohderyhmälle. 

Ota yhteyttä

Anniina Hellman

Anniina Hellman

+358 50 595 4481

Nimi(*)
Vaadittu kenttä
Puhelinnumero(*)
Vaadittu kenttä
Sähköpostiosoite(*)
Oikea sähköpostiosoite vaaditaan
Yritys
Vaadittu kenttä
Viesti(*)
Vaadittu kenttä