Oneflow

 

Oneflow on web-pohjainen tarjousten ja sopimusten hallintasovellus, jonka avulla lyhennät yrityksesi myyntisykliä ja tehostat myyjien ajankäyttöä.

Sovellukseen voit luoda valmiiksi yleisimpiä yrityksessänne käytettyjä tarjous- ja sopimuspohjia, joita pystyt tapauskohtaisesti muokkaamaan asiakkaan tarpeisiin soveltuviksi. Yrityksesi asiakirjat ovat aina palvelussa käyttövalmiina, mikä takaa myös yritysilmeen yhtenäisyyden.

Oneflow tekee asiakirjojen hallinnasta ja johtamisesta helppoa ja aikaa säästävää. Sovellus mahdollistaa myyjän ja asiakkaan reaaliaikaisen kommunikoinnin sekä asiakirjojen muokkauksen. Käydyt keskustelut ja muutokset sovellus tallentaa automaattisesti, jolloin ne ovat helposti löydettävissä kyseisen asiakirjan alta yhdestä paikasta.

Oneflown eSign toiminto mahdollistaa nopean, helpon ja turvallisen tavan allekirjoittaa erilaisia asiakirjoja. Asiakas pääsee helposti hyväksymään tarjouksen tai sopimuksen painamalla vain yhtä painiketta.

Myynnin johto voi hyödyntää sovellusta seuraamalla mm. prosessien sujuvuutta, kommunikoinnin sisältöä ja samalla kehittää myyntitiimien toimintaa ja myynnin osaamista. 

Helsinki Sales Academy on yksinoikeudella Suomen ensimmäinen Oneflow-kumppani. Hankkiessasi Oneflown kauttamme takaamme nopean ja vaivattoman käyttöönoton sekä kattavan tuen. Tsekkaa lisätietoa Oneflow'n ominaisuuksista ja hinnoittelusta!

 

Ota yhteyttä

Anniina Hellman

Anniina Hellman

+358 50 595 4481

Nimi(*)
Vaadittu kenttä
Puhelinnumero(*)
Vaadittu kenttä
Sähköpostiosoite(*)
Oikea sähköpostiosoite vaaditaan
Yritys
Vaadittu kenttä
Viesti(*)
Vaadittu kenttä