Tulossa: Sales Morning 2020


Sales Morning 10.3.2020 - Tule, inspiroidu ja verkostoidu!

Sales Morning on kasvuyritysten toimitus- ja myyntijohdolle suunnattu aamupäivän mittainen tapahtuma verkostojen ja asiakkuuksien luomiseen. Tapahtuman neljä erilaista puheenvuoroa ja paneelikeskustelu tarjoavat relevanttia tietoa myynnin kehittämisestä ja kasvattamisesta sekä inspiroivat jatkuvaan kehitykseen. 

Sales Morning lipun hinta on 470 € + alv. 

Ohjelma

7.30–8.15 Ilmoittautuminen, aamiainen, speed datet ja verkostoitumista

8.15–8.20 Alkusanat, Olli Syvänen, Founder & Chairman, Helsinki Sales Academy Oy

8.20–8.45 Vauhdita myyntiäsi asiakaskeskeisellä ajattelulla, Petteri Hakala, Managing Partner, LeftField

Oletko kyllästynyt kuulemaan big datasta, analyytikasta tai alustataloudesta ja haluat sen sijaan alkaa toteuttamaan? Perustuen omakohtaisiin menestyksekkäisiin kokemuksiin, epäonnistumisiin ja pitkään uraan sekä yrittäjänä että korpisoturina korporaatioissa Hakala kertoo, miten integroida asiakaskeskeinen ajattelu ja systemaattinen myynnin tekeminen organisaatioosi siten, että se lisää myynnin tehokkuuttasi.

8.45–9.10 The Best Customer Experience Wins, Jim Preston, Vice President of Emea Sales, Showpad

Tiesitkö, että 82% ostajista tekee ostopäätöksen hinnan ja tuotteen sijaan asiakaskokemukseen perustuen? Preston kertoo sinulle, miten hyödynnät teknologiaa asiakkaan käyttäytymisen ymmärtämisessä, sillä nyt jos koskaan on tärkeää mukauttaa myynnin tekemistä moderniin asiakaspolkuun sopivaksi.

9.10–9.35 Mikä myyjää motivoi ja voiko myyjää motivoida? Outi Rekola, Sales Director, MTV Oy

Rekolalla on pitkä kokemus b2b-myynnin johtamisesta erittäin haastavalla ja kilpaillulla mediatoimialalla. Puheenvuorossaan hän kertoo, miten pitää myyjät positiivisessa liikkeessä kovassa kilpailussa.

9.35–10.20 Kahvitauko, speed datet ja verkostoitumista

10.20–11.00 Paneeli: Vaikuttava johtaminen ja sen työvälineet, panelistit: Minna Laurila, Country Manager Finland, APSIS, Marcus Herold, CEO, Executive Coach, MPS Enterprises Ltd, Taina Sipilä, CEO, Dear Lucy

11.00–11.40 Understand your Customers Better and Scale up your Sales, Per Lange, Speaker, Co-founder of Fastforce

Miten ymmärtää asiakasta paremmin? Per Lange on yksi Ruotsin buukatuimmista puhujista myynnin parista. Hän jakaa esityksessään mielenkiintoisia ja yllättäviä havaintojaan, jotka pohjautuvat hänen jobs-to-be-done -ajattelumallia koskevaan tutkimukseen.

 

Ilmoittaudu mukaan tästä!

 

Tapahtumakumppanit