Sales Morning 2020


Sales Morning 2020 

Vuoden 2020 Sales Morningin punaisena lankana oli myynnin johtaminen. Aamupäivän aikana verkostoiduttiin uusien ja vanhojen kollegoiden kanssa sekä kuultiin puheenvuoroja, jotka tarjosivat relevanttia tietoa myynnin kehittämisestä sekä inspiroivat jatkuvaan kehitykseen!

Katso videolta tunnelmia Sales Morningista!

Ohjelma

7.30–8.15 Ilmoittautuminen, aamiainen, speed datet ja verkostoitumista

8.15–8.20 Alkusanat, Olli Syvänen, Founder & Chairman, Helsinki Sales Academy Oy

8.20–8.45 Vauhdita myyntiäsi asiakaskeskeisellä ajattelulla, Petteri Hakala, Managing Partner, LeftField

Oletko kyllästynyt kuulemaan big datasta, analyytikasta tai alustataloudesta ja haluat sen sijaan alkaa toteuttamaan? Perustuen omakohtaisiin menestyksekkäisiin kokemuksiin, epäonnistumisiin ja pitkään uraan sekä yrittäjänä että korpisoturina korporaatioissa Hakala kertoo, miten integroida asiakaskeskeinen ajattelu ja systemaattinen myynnin tekeminen organisaatioosi siten, että se lisää myynnin tehokkuuttasi.

8.45–9.10 The Decade of Sales Enablement - Unlocking ROI in 2020 and Beyond, Jim Preston, Vice President of Emea Sales, Showpad

Tiesitkö, että organisaatiot, jotka ovat ottaneet Sales Enablement -ajattelun osaksi toimintaa saavuttavat 15.3% parempaa tulosta, kuin ne organisaatiot, jotka eivät. Onko Sales Enablement osa yrityksesi strategiaa alkaneella vuosikymmellä? Preston esittelee uuden teknologian, joka sitouttaa asiakastasi ja tehostaa myynnin pipelineä.

9.10–9.35 Mikä myyjää motivoi ja voiko myyjää motivoida? Outi Rekola, Sales Director, MTV Oy

Rekolalla on pitkä kokemus b2b-myynnin johtamisesta erittäin haastavalla ja kilpaillulla mediatoimialalla. Puheenvuorossaan hän kertoo, miten pitää myyjät positiivisessa liikkeessä kovassa kilpailussa.

9.35–10.20 Kahvitauko, speed datet ja verkostoitumista

10.20–11.00 Paneeli: Vaikuttava johtaminen ja sen työvälineet, panelistit: Minna Laurila, Country Manager Finland, APSIS, Marcus Herold, CEO, Executive Coach, MPS Enterprises Ltd, Taina Sipilä, CEO, Dear Lucy

11.00–11.40 Understand your Customers Better and Scale up your Sales, Per Lange, Speaker, Co-founder of Fastforce

Miten ymmärtää asiakasta paremmin? Per Lange on yksi Skandinavian kiinnostavimmista puhujista myynnin parista. Hän jakaa esityksessään mielenkiintoisia ja yllättäviä havaintojaan, jotka pohjautuvat hänen jobs-to-be-done -ajattelumallia koskevaan tutkimukseen.

 

Tapahtumakumppanit