Referenssit

 

”Helsinki Sales Academyn avulla saimme rekrytoitua meille sopivan henkilön jälleenmyyntitiimiimme. Haku oli haasteellinen, sillä halusimme löytää henkilön, jolla on kykyä jälleenmyyntiyksikön kehittämiseen, myyntityöhön sekä tarvittaessa kädentaitoja asennuksiin. Kaikki sujui suunnitelmien mukaan ja voimme lämpimästi suositella Sales Academya erilaisiin myynnin rekrytointeihin.”

 - Timo Tikkanen, CEO, Burkert Finland Oy

 

 "Helsinki Sales Academy on toiminut useamman kerran kumppaninamme B2B-myyjien rekrytoinneissa. Olemme saaneet juuri meille sopivat osaajat, jotka ovat käyneet ansiokkaasti läpi HSA:n järjestämän myynnin valmennusjakson. Jakson aikana kontaktoitiin meille potentiaalisia asiakkaita sekä kerättiin tulevaisuuden jatkokontakteja. Projekti mahdollisti tehtävään ja meihin perehtymisen jo ennen varsinaista aloitusta. Sekä rekrytoinnit että projektit ovat olleet onnistuneita, joten jatkamme mielellämme yhteistyötä tulevaisuudessa.''

- Jani Linna-Aro, CEO, Orbis Oy

 

 

"Helsinki Sales Academy on luotettava ja asiantunteva rekrytointikumppani. Rekrytointiprosessi oli kaikin puolin onnistunut. Olimme koko ajan tietoisia prosessin etenemisestä ja heidän avullaan löysimme erinomaiset uudet tiimiläiset. HSA:lla on käytössään oma laaja osaajien verkosto, josta mekin hyödyimme."

- Hannele Wolf-Mannila, Kaupallinen johtaja, Finnkino Oy

 

 

"Olemme käyttäneet Helsinki Sales Academy Oy:tä useamman kerran, kun on ollut tarve palkata henkilöitä myyntiin. Yhteistyö sujui todella vaivattomasti ja selkeästi. Koko rekryprosessin ajan meitä pidettiin ajan tasalla prosessin etenemisestä ja meille syntyi tunne, että asiakkaalle todella halutaan löytää paras mahdollinen kandidaatti. Tämä näkyi muun muassa tarkkoina kysymyksinä ja selvityksinä siitä, mitä haetaan ja miksi, sekä taustakartoituksena millainen työyhteisö on kyseessä."

- Tiia Paananen, Head of Sales, EasyFairs Finland Oy

 

 

"Helsinki Sales Academy on toiminut jo pidempään kumppaninamme B2B-myyjien rekrytoinneissa. Heidän avulla olemme löytäneet hyviä kandidaatteja sekä sitä kautta tehneet oikeita valintoja rekrytointiprosessin lopussa. Rekrytointikumppanina Akatemia on luotettava ja ammattitaitoinen. Rekrytointien lisäksi olemme toimineet useampana vuonna Sales Morning -tapahtumassa yhteistyökumppanina."

- Tanja Sepponen, HR and Office Manager, Pitney Bowes Oy

 

Työnhakijakokemuksia

"Minusta hakuprosessi meni kaikin puolin sujuvasti ja siinä aikataulussa, kun luvattiin. Helsinki Sales Academy toi kiitettävästi esiin haastattelussa työtehtävään ja kohdeyritykseen liittyvät asiat, jotka vain vahvistuivat, kun olin kohdeyrityksessä haastateltavana. Suosittelen!"

- Janne, Account Manager, konttorikoneiden ja -laitteiden tukkukauppa

"Olin erittäin tyytyväinen rekrytointiprosessiin. Kaikki sujui mutkitta ja vaivattomasti. Erityisen hyvänä pidin Helsinki Sales Academyn tilannetiedottamista: tiesin koko ajan missä mennään ja mitä oli tulossa, vaikka prosessia edistettiin kesälomakautena." 

- Valtteri, asiantuntijamyyjä, digitaaliset ratkaisut & konseptit