Sales Training

Myyntivalmennuksen avulla nostamme myyntitiimisi uudelle tasolle!

Vaatimustaso B2B-myynnissä kasvaa jatkuvasti. Myyntitiimien tulee kehittää itseään jatkuvasti ja tässä kehittämistyössä olemme apunasi!

Myyntivalmennuksessa hyödynnämme työpaja-ajattelua, jossa osallistetaan henkilökunta valmennukseen ja samalla sitoutetaan muutokseen. Näin saadaan aikaan parhaimmat tulokset.

Valmennus suunnitellaan nykytila-analyysin pohjalta. Analyysin laajuus sovitaan asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti. Pienimmillään se sisältää myyntitiimin ja -johdon haastattelut. Laajempaan palveluun sisältyy myös asiakkaan näkemykset ja myyjien digitaalinen osaamistasotesti. 

Palvelu sisältää sopimuksen mukaan:

  • Aloituspalaveri
  • Myyntitiimin ja -johdon haastattelut
  • Asiakkaiden haastattelut
  • Myyntitiimin digitaalinen osaamistasotesti
  • Tulosten analysointi ja asiakkaan tarpeen mukaisen palveluratkaisun laatiminen
  • Työpajat myyntitiimille tai yksittäisten myyjien valmennus

Työpaja esimerkkejä:

Tunne itsesi ja asiakkaasi - kommunikoi paremmin

Työpajan arvioidaan itseään ja omia asiakkaitaan DISC -mallin pohjalta tavoitteena löytää oikeanlainen kommunikointi eri tilanteisiin. Työpajan tuloksena osallistujat hallitsevat aiempaa paremmin kommunikoinnin eri asiakastilanteissa.

Valitse taistelusi - optimoi aikasi asiakkaissasi

Työpajassa keskustellaan ja tehdään suunnitelma asiakasegmentoinnille. Segmentointisuunnitelman pohjalta myyjät poimivat asiakkaistaan esimerkkejä, joita yhdessä arvioidaan. Työpajan tuloksena osallistujat osaavat aiempaa paremmin kohdistaa ajankäyttönsä kannattaviin asiakkaisiin.

Avainasiakas - avainkohtelu

Avainasiakastyöskentely on systemaattista työskentelyä avainasiakkaiden hoitosuunnitelman mukaisesti. Työpajassa määritetään yhdessä yrityksen avainasiakkuusmääritelmä, tehdään avainasiakkaan hoitosuunnitelma ja poimitaan esimerkkejä yrityksen avainasiakkaista. Työpajan tuloksena osallistujat osaavat aeimpaa systemaattisemmin hoitaa avainasiakkuksiaan.

Kiinnostuitko?

Voit ottaa yhteyttä joko soittamalla tai täyttämällä alla olevan lomakkeen, niin olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Olli Syvänen, puh. +358 50 563 8430.