Referenssit

 

”Yhteistyömme Helsinki Sales Academyn kanssa oli tuloksellista. He ymmärsivät nopeasti tarpeemme ja liiketoimintamme. Olemme todella tyytyväisiä saamiemme tapaamisten laatuun sekä siihen, että tuotetut raportit ovat selkeitä ja helppolukuisia. Onnistunut projekti takaa, että yhteistyömme jatkuu myös tulevaisuudessa.”

-Petri Sikanen, CTO, SoftAvenue Oy

 

''Toteutimme yhdessä Helsinki Sales Academyn kanssa Sales Leading -projektin. Yhteistyö oli tuloksellista ja saimme paljon laadukkaita tapaamisia sekä tulevaisuuden potentiaaleja. Projekti onnistui yli odotuksiemme.''

-Hanna Kääriäinen, Marketing manager, Skanno

 

"Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Helsinki Sales Academyn kanssa. Saimme konkreettisia tuloksia ja kattavan raportin tulevaisuutta ajatellen. Heidän työskentelynsä on laadukasta ja tuloksellista. "

- Mikko Kaarlela, CEO, partner, Management Events Studio Oy

 

”Helsinki Sales Academyn kanssa tekemämme soittokampanjat ovat luoneet Document House:n myynnille uusia projekteja työn alle. Mielestäni tapa, jolla uusia B2B myyjiä koulutetaan HSA:ssa on hyvä ”kaste” huippumyyjän uralle haluaville!"

- Kaj Seeste, Chief Marketing Officer, Document House

"Toteutimme Akatemian kanssa Sales Leading -projektin, jossa kontaktoitiin meille potentiaalista asiakaskuntaa. Soitot kohdistettiin kahdella eri kärjellä myynnistä ja markkinoinnista vastaaville henkilöille. Saimme hyviä tapaamisia sekä lisäksi paljon liidejä jatkokontaktointia varten."

- Matti Kaasalainen, Toimitusjohtaja, Vine Oy

 

 

”Teimme Helsinki Sales Academyn kanssa onnistuneesti yhteistyötä Aalto-yliopiston varainhankinnassa.”

- Jyri Tawast, Varainhankintajohtaja, Aalto-yliopisto

 

”Olemme toteuttaneet Helsinki Sales Academyn kanssa juuri yrityksellemme räätälöityjä myynnin tehostamisen projekteja. Onnistuneet tulokset takaavat, että yhteistyömme jatkuu tulevaisuudessakin.”

- Marja Putkisaari, Myyntipäällikkö, Yleiselektroniikka