Sales Leading

Kasvata myyntiäsi laadukkaan liidauksen avulla!

Sales Leading palveluratkaisun avulla selvitämme potentiaalisten asiakkaidesi kiinnostuksen ja tarpeet tarjottavaa tuotetta/palvelua kohtaan. Palveluratkaisua voidaan hyödyntää tapaamisten buukkaamisen ja uusasiakashankinnan lisäksi esimerkiksi liidigenerointiin, asiakaskyselyihin sekä tapahtumakutsuihin.

Selvitämme potentiaalisten asiakkaidesi tarpeet. Terävoitämme asiakasviestisi. Nostamme myyntisi uudelle tasolle. Yli 10 vuoden kokemuksella, lukuisista eri toimialoista.

Ulkoistamalla myyntiprosessin alkupään, vapautat myyjillesi enemmän aikaa varsinaiseen myyntityöhän ja kauppojen kotiuttamiseen. Toimintaamme ei ohjaa määrä vaan laatu. Meille on tärkeää, että sovitut tapaamiset ovat laadukkaita ja tuottoisia teille.

Palvelumme auttaa teitä rakentamaan myös pidemmän aikavälin myyntisuppiloa, sillä tapaamisten lisäksi saatte arvokasta markkinatietoa potentiaalisten asiakkaidenne tilanteesta sekä tulevaisuuden potentiaaleja eli liidejä. Saatte kattavan raportin jokaisesta käymästämme puhelinkeskustelusta.

Laadukkaalla yhteydenotolla autamme vahvistamaan yrityksesi brändiä ja kasvattamaan tunnettuutta oikean kohderyhmän keskuudessa.

Palvelu sisältää sopimuksen mukaan:

  • Suunnittelupalaveri
  • Valittu määrä läpivietyjä puhelinkeskusteluja
  • Kohderyhmän potentiaalisuuden ja kiinnostuksen selvittäminen
  • Kohderyhmän yhteystietojen päivittäminen
  • Tapaamiset
  • Raportti kaikista läpiviedyistä keskusteluista
  • Puhelukustannukset
  • Seurantapalaveri 

Lisäpalvelut:

  • Sales Leading -projektia on mahdollista tehostaa uutiskirjekampanjalla ja muilla digimarkkinoinnin toimenpiteillä, jotka Helsinki Sales Academy suunnittelee ja toteuttaa yhdessä sovituin ehdoin asiakkaan brändin mukaisesti. 

Lue täältä vastaukset viiteen yleisimpään kysymykseen, joita meiltä kysytään silloin, kun myynnin alkupään ulkoistamista pohditaan.

Kiinnostuitko?

Voit ottaa yhteyttä joko soittamalla tai täyttämällä alla olevan lomakkeen, niin olemme sinuun yhteydessä pian.

Anniina Hellman, puh. +358 50 595 4481.

Autamme muutenkin kuin vain myyntiprosessin alkupäässä! Mikäli haluat osaavaa myyntivalmennusta tiimillesi lue lisää Sales Team Competence ja Sales Training-palveluistamme.