Sales Leading

Kasvata myyntiäsi laadukkaan liidauksen avulla!

Sales Leading -palveluratkaisun avulla selvitämme potentiaalisten asiakkaidesi kiinnostuksen ja tarpeet tarjottavaa tuotetta/palvelua kohtaan ja nostamme myyntisi uudelle tasolla. Palveluratkaisua voidaan hyödyntää tapaamisten buukkaamisen ja uusasiakashankinnan lisäksi esimerkiksi liidigenerointiin, asiakaskyselyihin sekä tapahtumakutsuihin.

Selvitämme potentiaalisten asiakkaidesi tarpeet. Terävoitämme asiakasviestisi. Nostamme myyntisi uudelle tasolle. Yli 10 vuoden kokemuksella, lukuisista eri toimialoista.

Ulkoistamalla myyntisi alkupään meille, vapautat myyjillesi enemmän aikaa varsinaiseen myyntityöhän ja kauppojen kotiuttamiseen. Soittajamme ovat ammattilaisia, jotka ottavat projektin kuin projektin haltuun ja osaavat johtaa keskustelua oikeilla kysymyksillä kohti tapaamisen klousaamista. Toimintaamme ohjaa laatu, ja haluamme, että sovitut tapaamiset ovat teille tuottoisia!

Sales Leading -palvelumme on paljon enemmän kuin vain buukkauspalvelu. Autamme teitä rakentamaan pidemmän aikavälin myyntisuppiloa, sillä tapaamisten lisäksi saatte arvokasta markkinatietoa potentiaalisten asiakkaidenne tilanteesta sekä tulevaisuuden potentiaaleja eli liidejä. Saatte kattavan raportin jokaisesta käymästämme puhelinkeskustelusta.

Laadukkaalla yhteydenotolla autamme vahvistamaan yrityksesi brändiä ja kasvattamaan tunnettuutta oikean kohderyhmän keskuudessa.

Palvelu sisältää sopimuksen mukaan:

  • Suunnittelupalaveri
  • Valittu määrä läpivietyjä puhelinkeskusteluja
  • Kohderyhmän potentiaalisuuden ja kiinnostuksen selvittäminen
  • Kohderyhmän yhteystietojen päivittäminen
  • Tapaamiset
  • Raportti kaikista läpiviedyistä keskusteluista
  • Puhelukustannukset
  • Seurantapalaveri 

Lisäpalvelut:

  • Sales Leading -projektia on mahdollista tehostaa uutiskirjekampanjalla ja muilla digimarkkinoinnin toimenpiteillä, jotka Helsinki Sales Academy suunnittelee ja toteuttaa yhdessä sovituin ehdoin asiakkaan brändin mukaisesti. 

Jäikö johin askarruttumaan mieltäsi?

Lue täältä vastaukset viiteen yleisimpään kysymykseen, joita meiltä kysytään silloin, kun myynnin ulkoistamista pohditaan.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä Anniinaan puh. +358 50 595 4481 tai täytä alla olevan lomake, niin olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Autamme muutenkin kuin vain myyntiprosessin alkupäässä! Mikäli haluat osaavaa myyntivalmennusta tiimillesi lue lisää Sales Team Competence ja Sales Training-palveluistamme.