Poimintoja referensseistä

 

"Olen toiminut jo usean vuoden ajan yhteistyössä Helsinki Sales Academyn kanssa eri yritysten kautta. Yhteistyö HSA:n kanssa on ollut aina rakentavaa ja olen saanut sekä henkilökohtaisella että yritystasolla monenlaisia hyötyjä yhteistyöstä. ''

- Pete Brusi, CEO, InfoCare Oy

"Helsinki Sales Academyn johdon tilaisuudet ovat aina olleet erinomaisia verkottumis- ja kehittämistilaisuuksia. Olemme olleet myös kumppanina mukana tilaisuuksissa ja saaneet erinomaisia tuloksia myyntimme vauhdittamiseksi."

- Jan Aalto, VP Sales & Marketing, Azolver Finland

"Olen tuntenut Helsinki Sales Academyn johdon jo useamman vuoden ajan ja olemme toteuttaneet onnistuneita yhteistyöprojekteja. Lisäksi olen osallistunut heidän järjestämiin yritysjohdolle suunnattuihin tilaisuuksiin. On ollut ilo verkostoitua kollegoiden kanssa ja keskustella muun muassa myynnistä ja rekrytoinneista."

- Erkki Lumme, Johtava konsultti, Nordic Progress Oy

”Joukkokärsimys yhteisten haasteiden edessä on huippua – on hyvä kuulla kollegoiden kokemuksia ja ratkaisuehdotuksia. Uusien näkökulmien löytäminen joko huippuinspiraattorien tai ryhmän kesken on antoisinta oman koneen huoltoa. Suosittelen lämmöllä Helsinki Sales Academyn johdon tapahtumiin osallistumista.”

- Tuomo Lähdeniemi, Varatoimitusjohtaja, myynti- ja markkinointijohtaja, Fountain Park