Referenssit

 

"Verkostoituminen ja ”tuulettuminen” oman arkipäivän ulkopuolella ovat mielestäni  tärkeitä oman itsensä kehittämisen hetkiä.  Helsinki Sales Academyn johdon tilaisuudet ovat erinomaisesti vastanneet tähän tarpeeseen. Puhujat ovat olleet laadukkaita ja aihealueet vaihtelevia ja kiinnostavia. Voin suositella kollegoille ja yrityselämän vaikuttajille Sales Academyn johdon tilaisuuksia."

- Kristina von Konow, liiketoimintajohtaja, Suomen Messut

 

"Olen toiminut jo usean vuoden ajan yhteistyössä Helsinki Sales Academyn kanssa, eri yritysten kautta. Yhteistyö ja kumppanuus HSA:n kanssa on ollut aina rakentavaa ja olen saanut sekä henkilökohtaisella että yritystasolla monenlaisia hyötyjä tästä. Minulla on ollut mahdollisuus verkostoitua mielenkiintoisten ja dynaamisten henkilöiden kanssa, ajankohtaisen tapahtumien yhteydessä. Uusin Sales Excellence Club on ainutlaatuinen foorumi liiketoiminta- sekä myyntijohdolle oppia uutta tässä alati muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Voin ehdottomasti suositella kumppanuutta Sales Excellence Clubiin."

- Pete Brusi, CEO, InfoCare Oy

"Helsinki Sales Academyn johdon tilaisuudet ovat aina olleet erinomaisia verkottumis- ja kehittämistilaisuuksia. Olemme olleet myös kumppanina mukana tilaisuuksissa ja saaneet erinomaisia tuloksia myyntimme vauhdittamiseksi. Uusi johdon Sales Excellence Club tarjoaa minulle erinomaisen väylän niin minun kuin yrityksemme kehittämiseen, voin suositella jäsenyyttä Clubissa."

- Jan Aalto, VP Sales & Marketing, Azolver Finland

 

"Olen tuntenut Helsinki Sales Academyn johdon jo useamman vuoden ajan ja olemme toteuttaneet onnistuneen yhteistyöprojektin. Lisäksi olen osallistunut heidän järjestämiin yritysjohdolle suunnattuihin tilaisuuksiin. On ollut ilo verkostoitua kollegoiden kanssa ja keskustella muun muassa myynnistä ja rekrytoinneista."

- Erkki Lumme, Johtava konsultti, Nordic Progress Oy

”Joukkokärsimys yhteisten haasteiden edessä on huippua – on hyvä kuulla kollegoiden kokemuksia ja ratkaisuehdotuksia. Uusien näkökulmien löytäminen joko huippuinspiraattorien tai ryhmän kesken on antoisinta oman koneen huoltoa.”

- Tuomo Lähdeniemi, Varatoimitusjohtaja, myynti- ja markkinointijohtaja, Fountain Park