Referenssit

   

 

”Helsinki Sales Academy toteutti Suomen Autolehdelle asiakasselvityksen lehden kehittämiseksi monikanavaisena ilmoitusmediana. Olimme hyvin tyytyväisiä ja saimme erinomaista tietoa lehden kehitystarpeista. Yhteistyö Helsinki Sales Academyn kanssa sujui hyvin ja palvelu oli asiantuntevaa projektin alusta loppuun.”

-Kalle Kalaja, Toimitusjohtaja, Suomen Autolehti

 

           

” Helsinki Sales Academy toteutti meille selvityksen asiakaskehitysprojektiamme varten. Kaikki sujui alusta loppuun suunnitelmien mukaan ja saimme helposti luettavaa tietoa asiakkaidemme näkemyksistä myyntitoiminnastamme. Selvityksen pohjalta saimme toteutettua erilaisia kehitystoimenpiteitä samantien ja osa siirtyi jatkojalostukseen. Helsinki Sales Academy toimi asiantuntevasti ja asiakaslähtöisesti. Mielellämme teemme jatkossa yhteistyötä erilaisissa myynnin kehittämisasioissa"

 -Mikko Hilliaho, Maajohtaja,  Lumon Suomi

 

 

 

“Toteutimme Helsinki Sales Academyn kanssa onnistuneen Customer Insight -projektin. Projektin tavoitteena oli haastatella ja selvittää asiakkaidemme näkemyksiä strategiatyötämme varten. Lisäksi tarkoituksena oli samalla sopia myyntitapaamisia. Saimme projektista ison avun strategiatyöskentelyymme ja kiitämme erityisesti raportoinnin selkeydestä sekä haastattelijan aktiivisuudesta.”

 

-Tommi Patanen, CEO, Loikka Solutions