Referenssit

''Toteutimme Helsinki Sales Academyn kanssa soittoprojektin täysin uuteen kohderyhmään, sillä halusimme vallitsevan markkinatilanteen vuoksi löytää uusia avauksia. Uuden kohderyhmän testaus onnistui erittäin hyvin ja saimme paljon laadukkaita tapaamisia. Lisäksi saimme lämpimiä liidejä kontaktoitavaksi lähitulevaisuuteen, joista saamme varmasti hyviä keskusteluja aikaiseksi. Yhteistyö sujui alusta loppuun tosi jouhevasti ja ammattitaidolla. Soittaja pääsi hyvin sisään meidän liiketoimintaan ja se varmasti vaikutti siihen, että lopputulos oli erittäin onnistunut. Seuraava yhteinen projekti on jo suunnitteilla ja odotamme sitä innolla. 

- Mikko Poutanen, toimitusjohtaja, Khimaira Oy    

''Olemme toteuttaneet yhdessä Helsinki Sales Academyn kanssa kaksi kertaa soittoprojektin, jossa kontaktoitiin jälleenmyyjiämme puhelimitse. Heille toteutettiin pienimuotoinen kyselytutkimus ja tämän lisäksi heidät kutsuttiin järjestämäämme tapahtumaan. Projekti tuotti meille tärkeää tietoa jälleenmyyjien ajatuksista ja lisäksi saimme apuja tapahtumakutsumiseen. Yhteistyö sujui jouhevasti ja tiesimme koko ajan missä mennään projektin suhteen. Yhteistyö jatkuu varmasti seuraavallakin kerralla, kun puhelinkommunikointia on tarvetta ulkoistaa.”

- Mark Malanin, myyntijohtaja, Inteno Netmedia Oy

 

 

''Toteutimme yhdessä Helsinki Sales Academyn kanssa onnistuneen Sales Leading -projektin, jossa selvitettiin teollisuuden eri toimijoiden kiinnostusta ja tarvetta mikroskooppien käyttöön laaduntarkkailussa ja tuotannossa. Yhteistyö sujui kaikin puolin sujuvasti ja heidän työskentelynsä oli laadukasta. Projekti tuotti meille erittäin arvokasta markkinatietoa, hyviä tapaamisia sekä tulevaisuuden potentiaaleja. Jatkamme yhteistyötä mielellämme myös tulevaisuudessa.’’

-Pekka Sulonen, Sales Manager, Immuno Diagnostic Oy

 

”Yhteistyömme Helsinki Sales Academyn kanssa oli tuloksellista. He ymmärsivät nopeasti tarpeemme ja liiketoimintamme. Olemme todella tyytyväisiä saamiemme tapaamisten laatuun sekä siihen, että meille tuotetut raportit ovat selkeitä ja helppolukuisia. Onnistunut projekti takaa, että yhteistyömme jatkuu myös tulevaisuudessa.”

-Petri Sikanen, CTO, SoftAvenue Oy

 

''Yhteistyömme Helsinki Sales Academyn kanssa on sujunut erinomaisesti. Olemme saaneet paljon laadukkaita tapaamisia sekä tulevaisuuden potentiaaleja. ''

-Hanna Kääriäinen, Marketing manager, Skanno

 

"Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Helsinki Sales Academyn kanssa. Saimme konkreettisia tuloksia ja kattavan raportin tulevaisuutta ajatellen. Heidän työskentelynsä on laadukasta ja tuloksellista. "

- Mikko Kaarlela, CEO, partner, Management Events Studio Oy

 

”Helsinki Sales Academyn kanssa tekemämme soittokampanjat ovat luoneet Document House:n myynnille uusia projekteja työn alle. Mielestäni tapa, jolla uusia B2B myyjiä koulutetaan HSA:ssa on hyvä ”kaste” huippumyyjän uralle haluaville!"

- Kaj Seeste, Chief Marketing Officer, Document House

"Toteutimme Akatemian kanssa Sales Leading -projektin, jossa kontaktoitiin meille potentiaalista asiakaskuntaa. Soitot kohdistettiin kahdella eri kärjellä myynnistä ja markkinoinnista vastaaville henkilöille. Saimme hyviä tapaamisia sekä lisäksi paljon liidejä jatkokontaktointia varten."

- Matti Kaasalainen, Toimitusjohtaja, Vine Oy

 

 

”Teimme Helsinki Sales Academyn kanssa onnistuneesti yhteistyötä Aalto-yliopiston varainhankinnassa.”

- Jyri Tawast, Varainhankintajohtaja, Aalto-yliopisto

 

”Olemme toteuttaneet Helsinki Sales Academyn kanssa juuri yrityksellemme räätälöityjä myynnin tehostamisen projekteja. Onnistuneet tulokset takaavat, että yhteistyömme jatkuu tulevaisuudessakin.”

- Marja Putkisaari, Myyntipäällikkö, Yleiselektroniikka