Vauhdita liidituotantoasi!

Sales Leading -palveluratkaisun avulla selvitämme potentiaalisten asiakkaidesi kiinnostuksen ja tarpeet, täytämme myyjiesi kalenterit sekä nostamme myyntisi uudelle tasolle. Palveluratkaisua voidaan hyödyntää tapaamisten buukkaamisen ja uusasiakashankinnan lisäksi esimerkiksi liidigenerointiin, asiakaskyselyihin sekä tapahtumakutsuihin. Lue, mitä aikaisemmat asiakkaat meistä sanovat referenssit.

Selvitämme potentiaalisten asiakkaidesi tarpeet. Terävöitämme asiakasviestisi. Nostamme myyntisi uudelle tasolle. Yli 10 vuoden kokemuksella, lukuisista eri toimialoista.

 

 

Ulkoistamalla myyntisi alkupään meille, vapautat myyjillesi enemmän aikaa varsinaiseen myyntityöhän ja kauppojen kotiuttamiseen. Soittajamme ovat ammattilaisia, jotka osaavat johtaa keskustelua oikeilla kysymyksillä kohti tapaamisen klousaamista. Toimintaamme ohjaa laatu ja haluamme, että sovitut tapaamiset ovat teille tuottoisia! Sales Leading -palvelu on paljon enemmän kuin vain B2B-buukkauspalvelu. Autamme teitä rakentamaan pidemmän aikavälin myyntisuppiloa, sillä tapaamisten lisäksi saatte arvokasta markkinatietoa potentiaalisten asiakkaidenne tilanteesta sekä tulevaisuuden potentiaaleja eli liidejä. Saatte kattavan raportin jokaisesta käymästämme puhelinkeskustelusta. Laadukkaalla yhteydenotolla autamme vahvistamaan yrityksesi brändiä ja kasvattamaan tunnettuutta oikean kohderyhmän keskuudessa.

Palvelu sisältää sopimuksen mukaan:

Suunnittelupalaveri

Valittu määrä läpivietyjä puhelinkeskusteluja

Kohderyhmän potentiaalisuuden ja kiinnostuksen selvittäminen

Kohderyhmän yhteystietojen päivittäminen

Tapaamiset

Raportti kaikista läpiviedyistä keskusteluista

Puhelukustannukset

Seurantapalaveri 

Tarjoamme Sales Leading -palveluamme nyt myös kuukausiveloitteisesti. Näin mahdollistamme asiakkaillemme jatkuvan, tasaisen, ammattimaisen ja tavoitteellisen yhteydenpidon omaan asiakaskenttäänsä!

Lisäpalvelut:

Sales Leading -projektia on mahdollista tehostaa uutiskirjekampanjalla ja muilla digimarkkinoinnin toimenpiteillä, jotka Helsinki Sales Academy suunnittelee ja toteuttaa yhdessä sovituin ehdoin asiakkaan brändin mukaisesti. 

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi?

Lue täältä vastaukset viiteen yleisimpään kysymykseen, joita meiltä kysytään silloin, kun uusasiakashankinnan ulkoistamista pohditaan. Autamme muutenkin kuin vain myyntiprosessin alkupäässä! Mikäli haluat osaavaa myyntivalmennusta tiimillesi lue lisää myyntitiimin kompetenssianalyysista ja myyntivalmennuksestamme.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.