Uusi ura B2B-myynnin parissa!

Business College Helsinki ja Helsinki Sales Academy Oy ovat suunnitelleet uuden kahden kuukauden intensiivisen myynnin koulutusohjelman Sales Career - uusi ura B2B-myynnistä. Koulutusohjelma sopii hyvin alanvaihtajille ja B2B-myynnistä kiinnostuneille. Ensimmäinen koulutusohjelma alkaa 7.2.2019.

Koulutusohjelmassa käydään läpi koko myynti-/ostoprosessi asiakkaiden hankkimisesta pitkäaikaisen asiakassuhteen rakentamiseen. Oppimista tukevat vaihtelevat menetelmät, aina lähipäivävalmennuksista yksilö-/ryhmätehtäviin ja työharjoitteluun joko koulutus- tai oppisopimuksella.

Opiskelija saa koulutusohjelman suoritettuaan valmiuden aloittaa uudenlaisen työuran myyntiorganisaatiossa. Samoin hän on suorittanut Business College Helsingin Liiketoiminnan perustutkinnon Myynti -tutkinnon osan.

Hae nyt ja aloita uusi ura B2B-myynnissä! Hakuohjeet löydät Business College Helsingin verkkosivuilta.

 

Lähde mukaan yrityskumppaniksi!

Koulutusohjelmaan on myös yritysten mahdollisuus tulla mukaan kumppaneina. Sales Career Programme -kumppanuuspaketin avulla voit parantaa yrityksen näkyvyyttä potentiaalisten työntekijöidenkin silmissä ja pääset tarjoamaan työtehtäviä valmistuville opiskelijoille. Kaipaatko yritykseesi osaavaa myyntivoimaa? Ole yhteydessä Anja Halmelaan Helsinki Sales Academy Oy, puh. +358 45 106 8812.


Ota yhteyttä

Anja Halmela

Anja Halmela

+358 45 106 8812

Nimi(*)
Vaadittu kenttä
Puhelinnumero(*)
Vaadittu kenttä
Sähköpostiosoite(*)
Oikea sähköpostiosoite vaaditaan
Yritys
Vaadittu kenttä
Viesti(*)
Vaadittu kenttä