Sales Excellence Club

Sales Excellence Clubin missiona on vauhdittaa voittavien myyntitiimien syntymistä. Klubi tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden kasvattaa osaamistaan, saada kehitysideoita ja verkostoitua niin klubilaisten kuin muunkin myyntijohdon kanssa. Tärkeä osa klubin toimintaa ovat tapahtumat, joihin osallistuu klubilaisten lisäksi muitakin yritysjohtajia. 

Sisältö

 

Sales Morning 13.3.2018 (klo 7.30-12.00)

Sales Morning on tarkoitettu kasvuyritysten toimitus- ja myyntijohdolle. Tapahtuman noin 200 osallistujaa verkostoituvat ja vaihtavat ajatuksia inspiroivan ohjelman ohessa. Vuonna 2018 Sales Morning järjestetään seitsemättä kertaa. Vuoden 2017 tapahtumaan voit tutustua tästä.

 

 

Sales Forum syksyllä 2018 (klo 7.30-13.00)

Sales Forum on kansainvälinen inspiraatioaamupäivä etabloituneiden yritysten liiketoiminta-, asiakkuus- ja myyntijohdolle. Yhtenä osana tapahtumaa järjestetääm workshop-osuus, jossa osallistujat tekevät ryhmätöitä vaihtuvin keskusteluryhmin. Vuoden 2017 tapahtumaan voit tutustua tästä.

 

 

Member Meeting 14.11.2017

Member Meeting pidetään Tukholman Sales Conferencen yhteydessä marraskuussa. Vuoden 2016 tapahtumaan voit tutustua tästä.

 

 

Sales Surveys

Helsinki Sales Academy toteuttaa kolme myyntiin liittyvää tutkimusta. Aiheina ovat muun muassa myyjien palkitseminen, pelillistämisen hyödyntäminen myynnissä ja markkinointiautomaation todelliset tulokset.

 

Quarterly letter

Neljästi vuodessa ilmestyvässä e-letterissä otetaan kantaa myynnin trendeihin ja kerrotaan Akatemian kuulumisista sekä tutkimuksista. 

 

Hintaetu Sales Career -palvelusta

-10 % hintaetu Helsinki Sales Academyn rekrytointipalvelusta.

 

Tervetuloa mukaan! 


Ota yhteyttä

Anniina Hellman

Anniina Hellman

+358 50 595 4481